Nagelvård

Välkommen till Ying & Nails. Hos mig kan du känna dig som hemma. Jag bjuder nagelvård.

Förlängning med Akryl

Dina naturliga förlängs med tippar, sedan skulpteras de med akryl. Välja mellan naturligt utseende, en fransk manikyr (vit kant) eller gelish. Eftersom naglar växer dagligen så behöver man fylla på var tredje veckan. Du kan göra nagelförlängning båda på händer och fötter. Behandling avslutas med handmassage. Behandling ta ca 2-2.30 timmar.

Gelish (Permanent lackning)

Detta gellack kan sitta i upp till tre veckor utan att flagna eller tappa sin glans. Gellack är en metod där lack appliceras i tunna lager på den naturliga nageln eller på konstnaglar. Inga missfärgningar eller flaggningar. Nageln blir starkare samtidigt som den behåller sin naturliga flexibilitet. Gellack bör tas på salong. Behandling avslutas med handmassage.

Manikyr och Pedikyr

Manikyr- En vanlig manikyr består av klippning plus nagelfilning därefter formande av naglarna och påloggning av nagellack Pedikyr- klippning av naglarna, nageltång med nagelsax därefter nagelfilning och påloggning av nagelleck.

Vi finns i Halmstad

Vill du boka tid?

Skicka sms 0738 – 61 29 80

Mitt mål är att ge dig den bästa behandlingen medan du är hos mig, men ibland kan jag inte alltid svara telefon. Skicka gärna ett sms till mig, så svarar jag så snart som möjligt. Tack för förståelse!

OBS! Avboka behandlingar senast 24 timmar innan avtalad tid.

Rulla till toppen